Posts

Showing posts from January, 2015

Check up 37weeks di HSI

Hari ini kandunganku dah 37weeks. X lama dah nak due. Hu3.  Ada rasa debar sikit dihati. Dah hujung2 ni macam2 masalah. Sakit perut la. Lenguh la. Sakit kat situlah. Perut pun makin berat. Macam2. Dugaan jadi ibu. Hu3. Bukan senang.

Hari ni ada appointment dgn specialist di Hospital Sultan Ismail, Jb. Sebabnya history previous kelahiran. Doktor nak decide the mode of delivery whether caesarean or vbac.

Pagi2 lagi kami 3 beranak dah gerak ke hospital. Keluar awal sebab pertama tak tahu jalan first time pergi takut sesat kang lambat pulak. Appointment pukul 8.30 am. Kedua sebab takut jem. Ketiga sebab kami ni jauh jgk nak ke jb tu. Kami sampai awal jugak kira2 pukul 7.45 am. Taklah susah sangat rupanya nak cari hospital ni. Mudah je. Dari Kota Tinggi just follow signboard ke hospital sultan ismail and turn left right 2x dah sampai. Alhamdulillah..smooth je. Parking pun senang je cari.

Sampai je aku trs gi kaunter pendaftaran klinik pakar untuk daftar. Menonong je. Ha3. Laju pulak tu ja…

Selamat Datang 2015

Image
Selamat datang 2015. Semoga hari2 yg mendatang menjanjikan 1001 kejayaan & kebahagiaan buat kita semua. Insya4jji.

Yang baik2 saja untuk tahun ini ya.
Azam ?
Azam aku untuk tahun ni untuk lebih fokus pada family terutama dua anakku ini. Semoga dipermudahkan....
Hu3. Selamat ulangtahun ke 30 buat diri sendiri pada hari ni.